tiistai 4. maaliskuuta 2008

Kesäillan huumaa - Osa 2

Oli kesä lauantai, minä ja Jenni olimme oleet jo perjantai aamusta mökillä ja Jennin velikin ilmaantui paikalle lauantai iltapäivällä. Mutta olimme unohtaneet pyytää Mattia täyttämään juomavarastomme tullessaan, kun viikonlopun juomat hupenivat edellisiltana minun ja Jennin käsissä melko vähiin. Matti ei lupautunut lähtemään enään käymään kaupassa, vaan sanoi laittavansa saunaan tulen ja menevänsä saunomaan heti kun mahdollista. Hetken aikaa pohdimme mitä tekisimme ja päädyimme siihen että sinne kauppaan oli pakko vielä lähteä ennen kuin se menee kiinni. Onhan luonnonrauhassa omat puolensa, mutta huonopuoli on siinä että lähin kauppa on yli 60km päässä. Jenni joutui lähtemään yksin kauppaan, kun minä kiemurtelin itseni pois noin parin tunnin hikoilusta kuumassa autossa.


Jennin lähdettyä päätin mennä ottamaan aurinkoa rantaan, sauna vuoroa odotellessa. Kävin vaihtamassa bikinit päälle ja nappasin pyyhkeen mukaani. Asetuin mukavaan paikkaan rantaan ja otin bikinieni yläosan pois kun en, halunnut rusketusraitoja selkääni. Vähän aikaa maattuani kuulin kun Matti meni saunaan. Pian hän tuli jo uimaan ja ihmetteli kun en ollutkaan lähtenyt Jennin kanssa kauppaan. Matti jatkoi järveen ja minä jatkoin auringon palvontaa. Hetken päästä kuulin kun Matti nuosi vedestä, ohi kävellessään Matti tiputti kylmiä vesipisaroita selälleni. Käännähdin ja käskin lopettaa. "Juu, juu, sain jo mitä hain" Matti virnisteli, hetken mietittyäni tajusin että kiivastuksissani en muistanut olleeni yläosattomissa ja Matti oli todella nähnyt sen mitä halusi. Punastuin ja peitin rintani kädelläni, "Ei sinun, noita tarvitse hävetä." Matti kommentoi reaktiotani. En osannut sanoa siihen mitään. Matti jatkoi saunaan ja minä huomasin juuri tapahtuneen hyvän puolen. Minun ei enään tarvinnut "piilotella" rintojani Matilta, joten sain rusketusta myös etupuolelle ilman rusketusrajoja.

Matti tuli uudelleen uimaan hetken päästä ja kysyin "joko mäkin pääsen kohta saunaan", "Kyllä minulla tässä vielä kestää ja etkö meinaa odottaa Jenniä" Matti vastasi ja jatkoi matkaansa. Saunan ovelta Matti huudahti että "Mahtuuhan tänne kyllä useampikin". "Taidan jättää tuon tarjouksen väliin" naureskelin ja jäin rannalle makaamaan. Mielessäni pyöri viikonlopun asiat. Mitä minun ja Jennin välillä oli meneillään? Mitä Matti ajatteli? Olihan hän nähnyt tullessaan minut ja Jennin yhdessä. (viittaus "kesäillan huumaa")

Matti tuli huutamaan että sauna oli vapaa, joskin hän käy vielä suihkussa. "Kiitti" huusin ja keräsin tavarani. Mennessäni saunaan Matti oli suihkussa, hän oli selin minuun, päätin tasoittaa tilanteen, kun Matti oli saanut minut aiemmin näyttämään rintani hänelle. "Olisko teillä täällä jossain lisää pyyhkeitä" kysyin, Matti kääntyi nähden pyyhkeen kädessäni ja katseeni varmasti selvitti miksi olin pyyhettä kysynyt. Tempaukseni yllätti lähinnä minut koska en ollut arvannut kuinka iso kulli Matilla oli. Hetken päästä Matti rikkoi hiljaisuuden sanomalla "No, miltä se sinusta näyttää" ja sai minut jälleen punastumaan. "Se on isompi kun luulin" sanoin ja menin löylyihin. Heitin muutaman kauhallisen löylyä, ajatellessani kuinka komea kulli Matilla olikaan.

Kun olin menossa välillä uimaan, niin Matti oli vuorostaan rannalla makaamassa. Matin treenattu vartalo ja uimahousuissa pullisteleva kulli, sai minut sekaisin. Hänen luokseen päästyäni, riuhtaisin hänen kullinsa esiin ja otin sen suuhuni mitään sanomatta. Matti häkeltyi hetkeksi, mutta oli jutun juoni selviää äkkiä kun tyttö yläosattomissa ottaa suihin. Nuolin ahnaasti Matin kullia upottaen välillä syvälle suuhuni, hänen puristellessaan rintojani. Aluksi kulli mahtui suuhuni kokonaan, mutta pian kulli oli niin iso ettei se enään mahtunut suuhuni. Nousin ylös, tiputtaun bikinini maahan ja nousin Matin päälle. Kuisoittelin Matti ja itseänikin, hieromalla kovaa kullia reisiini, siirtyen koko ajan lähemmäs vittuani. Pian en enää itse kestänyt, vaan painoin Matin ihanan suuren kullin sisääni. Liikuttelin lantiotani hitaasti edestakaisin, suuren kullin poratessa reikääni. Matti veti minua lähemmäs, jotta voisi nuolla rintojani, minun ratsastaessani. Matti käänsi minut alleen ja nopeutti vauhtia, tuntui kuin vittuni palaisi, en voinut kuin vikistä kullin työntyessä syvälle sisääni. "Mä tuun" huudahdin kun orgasmi valtasi kehoni. Matti otti kullinsa pois vitustani ja siirtyi ylemmäs painaen kullinsa rintojeni väliin ja alkoi nussia niitä. Otin kullin suuhuni aina kun se tuli tarpeeksi pitkalle. Huomasin että Matti oli valmis tulemaan ja pyysin hänen lastinsa suuhuni. Nostin kullin rintojeni välistä ja aloin runkata sitä samalla kun nuolin punaisena sykkivää terskaa. Matti huusi samalla kun hänen lastinsa lensi suuhuni ja ympäri kasvojani. Imin hänen kulliaan ja puristelin kasseja jotta saisin joka tipan Matin lemmenjuomasta suuhuni, kunnes Matti pyysi minua lopettamaan.

Menimme yhdessä suihkuun siistiytymään ja minä lädin uimaan niin kuin oli tarkoitus ennen kuin himoni vei vallan. Noustessani järvestä Jenni ajoi pihaan juomien kanssa ja Matti sai luvan kantaa juomat sisälle kun ei kerran mennyt käymään kaupassa. Työ oli kuitenkin pieni, siihen verrattuna mitä hän sai jäädessään mökille kanssani.

Ei kommentteja: